Més d'un centenar de persones van protagonitzar ahir a la nit una seguda davant l'accés principal del centre penitenciari de Lledoners, que va durar poc més de mitja hora, en protesta per la situació dels presos polítics. Després de l'acte, els presents es van citar per a avui, dilluns, a les 8.30 h, per fer un passadís als advocats dels dirigents independentistes, que a aquesta hora aniran de nou a l'entrada de la presó a fer-los costat davant la possibilitat que avui es conegui la sentència del judici sobre el procés català.

Com cada dia, Joan Porras, conegut com a Joan Bonanit, va acudir al pla de Lledoners a desitjar bona nit als presos, acompanyat de dotzenes de persones. En acabar, es va fer una crida entre els assistents per anar a seure al davant de la porta principal del centre, una convocatòria a la qual van respondre més d'un centenar dels allí presents.

Després d'exhibir una pancarta de caire reivindicatiu i de cantar cançons com Què volen aquesta gent?, la trobada -de caire totalment pacífic- es va dissoldre.