15 trams de la xarxa viària catalana presentaven talls de carretera a les 5 de la tarda d'aquest dimecres a causa de les anomenades Marxes per la llibertat i de les manifestacions contra la sentència de l'1-O que hi ha disperses pel territori. Les marxes, que congreguen milers de persones que durant 3 dies caminaran en 5 columnes fins a Barcelona, dificulten la circulació a l'A-2 a Sils i a Argençola; a la C-17 a Tagamanent; a l'AP-7 al Vendrell, i a la C-16 a Sallent. Pel que fa a les manifestacions, n'hi ha a la C-31 a l'Hospitalet; a la C-60 a Argentona; a la N-II a Vilassar de Mar, a Vidreres i a Sils; a la C-51 a Alió; a l'A-2 a Riudellots de la Selva; a la C-66 a Corçà; a la TP-2125 a Banyeres del Penedès, i a la N-240 a Montblanc.

D'altra banda, a la ciutat de Barcelona hi ha afectacions a la Gran Via en ambdós sentits a l'altura de plaça Espanya i afectacions a la Rambla, també en ambdós sentits, per una manifestació en moviment sentit Colom, segons informa la Guàrdia Urbana.

Cap a les cinc de la tarda, d'altra banda, s'ha tallat la ronda litoral a l'altura de la sortida 21, igualment en tots dos sentits, per manifestació en moviment. La Guàrdia Urbana fa desviaments.