Un home francès de 62 anys va patir dilluns un atac de cor a la terminal 2 de l'aeroport del Prat i posteriorment va morir a l'Hospital de Bellvitge.

La mort es va produir el mateix dia de la protesta convocada pel Tsunami Democràtic per la sentència del Tribunal Suprem per l'1-O, però fonts de l'ambaixada francesa a Espanya consultades per l'ACN han desvinculat un fet d'un altre. Aquestes fonts han explicat va patir l'infart mentre treia la targeta d'embarcament. Per la seva banda, fonts del SEM han explicat que l'home va ser atès per una de les ambulàncies que hi havia a l'aeroport, que va estabilitzar el pacient. Posteriorment, el van traslladar a l'Hospital de Bellvitge, on va acabar morint.

El SEM va fer les primers maniobres al pacient amb l'ajuda d'equips d'Aena. De fet, el pacient va ser traslladat amb un helicòpter que va poder aterrar a una de les pistes del Prat, tal com va facilitar l'aeroport.

Tot i que l'ambaixada deslliga la mort de la protesta convocada per Tsunami Democràtic, l'emissora de ràdio privada francesa Europe1 ha informat que l'home va patir l'atac de cor mentre intentava caminar a l'aeroport, i que va fer un trajecte de 3 quilòmetres amb la seva dona abans perdre el coneixement.