Els Jardinets de Gràcia de Barcelona i entorn reuneixen aquest dijous al vespre, des d'entorn les 19 h, milers de manifestants independentistes, sobretot gent jove, que seguint la crida dels CDR van equipats amb pilotes de tot tipus i xandall. La concentració porta per lema "Olimpíada Republicana", en record a les olimpíades populars que la Guerra Civil de l'any 1936 va obligar a suspendre.

Els CDR han tallat el trànsit a la plaça Cinc d'Oros i al Passeig de Gràcia a diversos punts. La Guàrdia Urbana informa que du a terme desviaments de vehicles en aquesta zona, en la quarta jornada de protesta contra la sentència del procés.

Protesta ultra a prop

D'una altra banda, poc més d'un centenar d'untres s'han congregat a la plaça Artós, al barri de Sarrià, seguint una crida de grups d'extrema dreta. Els Mossos d'Esquadra han carregat contra una part d'aquests manifestants per evitar coincidir amb una manifestació antifeixista. Portaven bengales i coets, han fet salutacions feixistes, feien crits contra Pedro Sánchez i a favor de Hitler i Franco, mentre brandaven proclames com 'Aquesta és la nostra terra i l'hem de defensar', 'Unitat nacional', 'Puigdemont a presó'. La policia ha alertat per megafonia als manifestants que no llancin petards a la línia policial i adverteixen d'incidents violents.