Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) avisa que les xarxes de metro i autobusos pot patir alteracions aquest 18 d'octubre en funció del seguiment que tingui la vaga general

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha dictat una ordre que estableix la prestació de serveis essencials en aquesta jornada i que per al metro i els autobusos garanteix una oferta equivalent al 50% de l'habitual en les hores punta (de 6.30 a 9.30 i de 17 a 20 hores) i del 25% la resta del dia.

A més, el transport de superfície patirà afectacions amb motiu de les concentracions i manifestacions que se celebrin al llarg de la jornada. A Barcelona, la convocatòria de les 17 h amb inici als Jardinets de Gràcia, que transcorrerà pel passeig de Gràcia fins a la Gran Via, ocasionarà el desviament o la limitació de les línies d'autobús que circulen pel sector central de la ciutat.

Els transports d'oci no tenen assignats serveis essencials. Per tant, el Barcelona Bus Turístic i el telefèric de Montjuïc poden veure alterat o interromput el seu funcionament.

TMB informarà al llarg del divendres de l'abast de les alteracions i de l'estat del servei pels canals habituals, en especial el web corporatiu i el perfil de Twitter @TMBinfo, que en farà el seguiment en temps real.

Consulta en temps reals les afectacions per la vaga general