L'expresidenta de la Comunitat de Madrid i del PP regional Esperanza Aguirre va afirmar ahir després de declarar durant unes tres hores i mitja davant el jutge de l'Audiència Nacional Manuel García Castelló que està satisfeta per haver donat la seva versió dels fets que se li atribueixen en la trama Púnica de corrupció, i està convençuda que es farà justícia. «La meva innocència prevaldrà», va assegurar.

«El que he explicat és que mai he fet ni he consentit, ni he conegut, ni he deixat d'exercir la diligència necessària per evitar cap fet que fos una irregularitat, i, encara menys, una il·legalitat, en el cas que s'haguessin comès», va assenyalar en una breu declaració sense preguntes en sortir del tribunal. Segons va dir, sent «satisfacció» per «poder explicar a la seva senyoria» la seva «versió dels fets» pels quals ha estat cridada a declarar. «Estic convençuda que la meva innocència prevaldrà perquè confio en la justícia i estic segura que es farà justícia», va destacar.

Aguirre està investigada en la trama Púnica de corrupció per presumptes delictes de malversació, suborn, falsificació, frau i prevaricació en relació amb el suposat finançament irregular del PP madrileny en els temps en què ella va presidir la formació.