La jornada de vaga general convocada per la Intersindical CSC i la IAC va transcórrer sense incidències i amb el compliment dels serveis mínims. El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, va destacar en roda de premsa que el compliment dels serveis mínims havia permès, en el cas del sector del transport, que les persones que no secundaven la vaga «puguin tenir garantit el seu dret a la mobilitat». Així mateix, el conseller va subratllar que gràcies a aquests serveis mínims (del 50% en hores punta i del 25% en hores vall), els participants de les Marxes per la Llibertat van poder desplaçar-se amb facilitat a les zones de manifestació.

A les 20.15 h, vuit trams viaris continuaven tallats. Segons una anotació a Twitter del Servei Català de Trànsit recollida per Europa Press, la carretera que tenia més talls era l'autopista AP-7, amb tres interrupcions: a la Jonquera, Sant Julià de Ramis i l'Ampolla. La resta de talls eren a l'N-230, a l'altura del Pont de Suert; a l'N-152, a l'altura de Puigcerdà; a la C-17, per Ripoll; a l'N-11, a l'altura de Sant Julià de Ramis; i a l'N-340, a l'Ampolla.

Segons el Govern, no es van registrar incidències als centres de treball ni denúncies a la inspecció de guàrdia vinculades a la vaga.

D'altra banda, el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, es va manifestar al costat de sis consellers més contra la sentència del procés en la manifestació per la vaga general a Barcelona a la qual també es van sumar les cinc Marxes per la Llibertat. Segons fonts del Govern a Europa Press, juntament amb Aragonès van participar en la manifestació els consellers Àngels Chacón, Alba Vergés, Jordi Puigneró, Mariàngela Vilallonga, Chakir el Homrani i Ester Capella.