Aquest dimarts tornen a tenir lloc diferents manifestacions contra la sentència del procés. A Regió7 pots seguir en directe les mobilitzacions. La informació pot tardar uns segons a aparèixer.

Les principals manifestacions d'avui, dimarts

  • Protesta dels periodistes - 18 h, plaça de Catalunya. Uns 200 periodistes i professionals de la imatge s'han concentrat aquest dimarts a la plaça Catalunya de Barcelona per denunciar les agressions de què el col·lectiu ha estat víctima els darrers dies en els aldarulls posteriors a la sentència del Suprem. Els concentrats han fet lectura del comunicat 'Prou agressions a la premsa', al qual s'han adherit una quarantena de sindicats i col·lectius professionals. Un text que condemna "vinguin d'on vinguin" les agressions a 65 professionals que cobrien les mobilitzacions i "reprova especialment" l'actuació dels cossos policials. La denúncia "va més enllà de la reivindicació corporativista", afirmen, i és "un crit d'alarma davant el deteriorament de la llibertat d'expressió i la llibertat de premsa".
  • Protesta dels CDR per "netejar els carrers d'injustícia" - 19 h, a plaça d'Espanya. La cita que és la convocada pels CDR a la plaça d'Espanya de Barcelona, amb el lema "netegem els carrers d'injustícia". L'hora d'inici era les 19 h.

Les manifestacions del cap de setmana

  • Manifestació amb el lema "Lliberatat" al carrer Marina - 17 h. Òmnium cultural ha convocat aquest dissabte una nova manifestació de rebuig a la sentència del procés. Sortirà a les 17 h del carrer Marina de Barcelona
  • Manifestació de Scietats Civil Catalana. El lema de la marxa serà "Per la concòrdia i per Catalunya: prou!". Començarà a les 12 h des de Passeig de Gràcia amb Provença i anirà fins a l'altura del carrer Aragó, on s'ubicarà un escenari i hi haurà parlaments.