29 de octubre de 2019
29.10.2019

Bloquejats els accessos de la UPF i tensió entre estudiants davant d'una de les portes

Un grup d'alumnes a favor de la vaga han passat la nit al campus de la Ciutadella

29.10.2019 | 12:28
Tensió en una de les portes de l'UPF a Barcelona

Els accessos al campus de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona es troben bloquejats aquest dimarts en l'inici de la vaga universitària indefinida que ha convocat el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) contra la sentència de l'1-O i per reclamar l'opció de l'avaluació única.

Un grup d'estudiants a favor de la vaga han passat la nit al campus de la Ciutadella i, el matí d'aquest dimarts, diversos estudiants que volien fer classe han saltat la reixa --que, quan hi ha vaga convocada, es tanca i que en aquest moment s'ha obert-- i es concentren ara a l'exterior dels edificis i davant d'una porta d'accés.

El punt de més tensió és una de les portes d'accés a un dels edificis, en què un grup d'uns 40 estudiants vol entrar i proclama crits com 'La universitat és de tots', davant d'un altre grup que impedeix accedir a l'edifici.

La UPF ha recomanat en un tuit que ha recollit Europa Press no acudir per qüestions de seguretat al Campus de Ciutadella fins que es normalitzi la situació "a causa de la situació de bloqueig total".

La universitat va emetre un comunicat aquest dilluns a la nit en què demanava als convocants de la vaga no impedir el "dret" a fer classe, i va recordar que el claustre universitari va rebutjar la possibilitat de l'avaluació única.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit