La portaveu de Vox a l'Assemblea de Madrid, Rocío Monasterio, va defensar ahir la legalitat de la reforma que va fer d'un loft el 2006 després que el vengués a una particular el seu marit, el també líder del partit d'ultradreta Iván Espinosa de los Monteros, una nova operació immobiliària qüestionada per presumptes irregularitats.

El País va publicar ahir una informació en què cita el testimoni de la compradora de l'immoble, que «se sent enganyada» perquè afirma que era un loft en sòl industrial i li van assegurar que es podia convertir en residencial, «cosa que mai va passar».

El diari adjunta una sol·licitud a l'Ajuntament de Madrid en què Monasterio demana el canvi d'ús de sòl industrial a habitatge d'aquest antic taller situat al car-rer Amàlia, a Tetuan.

Aquesta informació s'afegeix a les publicades els últims dies per El País i eldiario.es referides a sengles projectes signats per Monasterio el 2003 i el 2004, etapa en què, segons va admetre la portaveu de Vox a l'assemblea de Madrid, encara no tenia la titulació d'arquitecta.