Més joves van afegir-se al llarg del dia a l'acampada que uns dos-cents estudiants mantenen per tercer dia consecutiu a la Gran Via de Barcelona, a l'altura de la plaça Universitat, on es desvia el trànsit.

Els joves, convocats per la plataforma autodenominada Generació 14 d'octubre, data de publicació de la sentència del Tribunal Suprem sobre el Procés, estan acampats amb les seves tendes al tram central i al lateral del costat mar de la Gran Via.

Els Mossos tenen activat el seu servei de mediació per negociar amb els acampats un lleuger canvi d'ubicació de les tendes per evitar que l'acció dels joves afecti la mobilitat de la ciutat. La tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona Janet Sanz va demanar també ahir que els Mossos d'Esquadra prestessin aquest servei per fer compatible la protesta dels estudiants amb la mobilitat dels veïns. Els joves, però, mantenien a última hora d'ahir les seves tendes al mateix lloc, i a les que hi havia s'hi van afegir d'altres.

La plataforma Pícnic per la República va convocar al migdia una trobada a la plaça de la Universitat per donar suport a l'acció dels estudiants.