El líder de Cs, Albert Rivera, va reivindicar el paper de Cs en l'espai del «centre» polític i es va diferenciar dels «extrems», que parlen de «rojos o fatxes perillosos». Rivera va dir que cal trobar allò que «uneix» la ciutadania i va assegurar que la formació taronja respecta els votants de la resta de partits.

Segons Rivera, Cs és la garantia per impulsar «reformes» a l'Estat i superar el bipartidisme per «canviar les coses». En un acte sectorial sobre economia ahir a Màlaga, Rivera va posar com a exemple el Govern andalús -una coalició entre PP i Cs- i va dir que «no enganyarà com Casado i Sánchez a la gent» perquè Cs podria «formar un gran govern» però «segurament» caldrà pactar una coalició perquè ningú tindrà majoria absoluta.

D'altra banda, Inés Arrimadas va assegurar que Ciutadans és l'única formació política capaç de de derrotar l'independentisme i «fer fora» el Govern del PSOE. «El vot al PSOE i al PP sempre ha anat a la guardiola del nacionalisme», va assegurar la política dels taronges.