El líder laborista, Jeremy Corbyn, va acusar Boris Johnson d'haver «segrestat el Brexit», voler «vendre» la sanitat pública (NHS) i intentar imposar després de la sortida d'Europa un «thatcherisme amb esteroides», rebaixant els drets dels treballadors. En un acte electoral a la localitat de Harlow, a Essex, Corbyn va prometre que els laboristes, si guanyen les eleccions, «solucionarem el Brexit en sis mesos». Corbyn va rebutjar de ple l'acord assolit per Johnson, encara pendent de ratificació al Parlament.

En comptes d'això, va proposar negociar un pacte millor amb Brussel·les i sotmetre'l a referèndum abans de finals del proper juny. Els ciutadans podrien optar entre aquest pacte, en el qual el Regne Unit romandria a la unió duanera de la Unió Europea i mantindria una relació molt propera al mercat únic, o romandre a la UE i oblidar el Brexit.

Envoltat de simpatitzants, Corbyn es va dirigir directament als electors amb la seva oferta. «Si volen deixar la UE, sense destrossar l'economia o sense vendre la NHS, poden votar per l'acord. Si volen romandre a la UE, també podran votar. Només un govern laborista deixarà la decisió final a les seves mans». El líder laborista considera que el futur del Brexit ara és un assumpte de tot el país. «Ha arribat l'hora que sigui la gent, no els polítics, els que decideixin», va afirmar.