El PSOE guanya les eleccions quan s'ha escrutat més del 91% de vots, però haurà de pactar amb el PP o amb un una bona colla de partits d'esquerres -entre ells ERC- sí vol tornar a governar després d'unes eleccions generals del 10-N en què Vox s'ha disparat -doblant la seva representació al Congrés- i Cs s'ha enfonsat. A través del pactòmetre pots veure les combinacions que sumen per govern.

Regió7 t'ofereix seguir en directe l'escrutini de vots de les eleccions generals del 10-N. Un cop han tancat els col·legis electorals de les Canàries, s'han començat a fer públiques les dades oficials del recompte. Comprova quina és la força més votada a nivell estatal i com queda la relació de forces al Congrés dels Diputats. També cops consultar el resultats a Manresa de les Eleccions Generals del 10 de novembre al nostre especial.

La informació del minut a minut pot tardar uns segons en aparèixer:

A través dels gràfics o dels buscadors, t'oferim la possibilitat d'examinar el repartiment d'escons al Congrés dels Diputats i al Senat, informació que complementarem amb les reaccions dels protagonistes i aportant-te el punt de vista local, amb cròniques des de les seus dels partits a Manresa i Berga.

L'escrutini de vots de les eleccions generals en directe

A més, des de les 8 del vespre i fins que es completi al 100%, pots accedir a l'escrutini actualitzat de la jornada electoral, amb els resultats de cada partit i els escons que suma en cada moment, així com la dada necessari que es requereix per obtenir majoria absoluta, establerta en 176 diputats. També es pot fer la recerca a través de les diferents pestanyes dels gràfics i comprovar la comparativa amb els resultats del 10-N.