L'AP-7 ha quedat buida de manifestants després de l'actuació dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Nacional, que ha desallotjat el tall convocat pel Tsunami Democràtic a l'autopista a l'altura de Girona.

Un grup d'encaputxats ha llançat tot tipus d'objectes a la línia policial, que ha respost amb bales de foam. La tensió ara s'ha traslladat als carrers de Salt, on s'ha format una barricada amb jardineres al carrer Major.

La manifestació s'ha dissolt després d'una persecució policial pels carrers del municipi, que ha desplegat agents antidisturbis dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional. Furgones anant amunt i avall i cordons policials que avançaven pel carrer Major (on s'ha muntat una barricada) han sorprès els veïns de Salt, alguns dels quals han retret als Mossos que l'operatiu era desproporcionat.

A la zona del carrer Pep Ventura, la Policia Nacional ha identificat una quinzena de manifestants. Mentrestant, els operaris treballen per poder reobrir l'autopista. Restablir la normalitat, però, portarà hores, perquè hi ha cera i vidres damunt l'asfalt, hi ha camions amb les rodes desinflades i diferents barricades.