Els CDR han convocat per a avui un «bloqueig total» a les 11 hores en un total de nou estacions de tren situades a diversos punts de Barcelona.

En una anotació en el compte de CDR Catalunya que va recollir Europa Press, criden la ciutadania a preparar-se per «bloquejar» i els cita a les estacions següents: Sant Andreu Comtal, Clot-Aragó, Passeig de Gràcia, Sants, Bellvitge (Renfe), plaça Catalunya, Arc de Triomf, Sagrera-Meridiana i Sant Andreu Arenal.

A banda d'aconsellar que es porti menjar, roba còmoda i sense simbologia, demanen estar atents a les xarxes socials en què informaran dels punts de sortida i el lloc d'arribada.

Dijous la manifestació dels CDR que va començar a dos quarts de vuit del vespre a Jardinets de Gràcia de Barcelona va acabar cap a les deu de la nit al carrer Bruc, entre Gran Via i Diputació, amb una barricada de contenidors encesos i almenys cinc persones identificades pels Mossos d'Esquadra. Va ser el desenllaç d'una acció de protesta per la sentència de l'1-O que va començar congregant unes 300 persones.