El primer premi de la Loteria Nacional d'avui, dissabte 16 de novembre de 2019, és el 78.793 i els seus 600.000 euros han anat a parar a Gijón, Astúries. Al web de Regió7 i al seu apartat de sortejos pots saber al moment s'hi t'has convertit en milionari.

El sorteig de la Loteria Nacional és un dels més històrics i se celebra des del 1814. El primer premi està dotat amb 600.000 euros la sèrie i el segon, amb 120.000 euros. Tenen premi els qui encerten les 5 xifres dels números afortunats o també si tens aproximacions, centenes, extraccions o reintegraments.

Quan tenen lloc els sortejos de la Lotería Nacional?

Els sorteigs se celebren els dijous, a les 21 h, i els dissabtes, entre les 12 i les 14 h. Un cop se sap el número guanyador, aquest, igual que altres com la Bonoloto, els pots consultar al web de Regió7.

Per jugar-hi, es pot fer des de les administracions de loteria, la pàgina web de Loterías del Estado i altres plataformes.

A la secció de sortejos de Regió7 també pots comprovar els números premiats en altres jocs com la Primitiva, la Bonoloto, El Gordo, l'Euromillones.