Els CDR van desconvocar la concentració a les portes de l'estació de Sants passats dos quarts d'una, quan ja feia una hora que la policia havia desallotjat el vestíbul. Malgrat la desconvocatòria via xarxes, però, un grup s'hi va quedar i va tallar la circulació de vehicles a la plaça Països Catalans, a la confluència dels carrers Numància i avinguda Tarragona.

El tall va aguantar fins que diversos furgons dels Mossos s'hi van acostar i van demanar als manifestants que deixessin lliure la via i els van amenaçar de denunciar-los si no ho feien. En aquest punt els concentrats es van desplaçar fins a l'avinguda Josep Tarradellas però en arribar a Nicaragua agents de la BRIMO van baixar dels furgons i van carregar fins a dispersar la protesta.

A les portes de la cèntrica estació de Sants, la protesta va ser tranquil·la amb l'excepció d'alguns moments de tensió. Un d'aquests moments va ser quan un jove va demanar als Mossos accedir a l'estació però li ho van impedir i el van identificar, i després el van deixar marxar.

Un altre moment tens va ser quan va aparèixer enmig dels manifestants Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com El pequeño Nicolás, que va ser increpat. Hi va haver una certa crispació quan el jove va encarar-se amb alguns manifestants, que el van insultar i li van llançar objectes.

Els antiavalots es van haver d'interposar entre El pequeño Nicolás i els manifestants independentistes, i el van acompanyar fins a l'interior de l'estació, entre els crits, insults i alguna empenta dels CDR, que també van acusar els Mossos de «protegir els fatxes».

La tensió també es va traslladar, més tard, amb algun conductor durant el tall de la via que impedia als vehicles moure's.

Finalment, malgrat la contenció fins a aquell moment, agents de la BRIMO van perseguir per carrers pròxims a l'avinguda Josep Tarradellas els manifestants que havien provocat els talls de vies i van carregar contra alguns d'ells, mentre la resta corrien. Les càrregues van començar a la cantonada amb el carrer Nicaragua i van continuar per altres carrers de la ciutat.

Un cop dispersats els manifestants, passats dos quarts de tres de la tarda, els Mossos van identificar al carrer Rosselló un vianant que els va fer botifarra. Segons va explicar l'afectat als mitjans, els agents li van demanar la documentació i el van informar que seria sancionat per cometre una falta de respecte a l'autoritat.