Milers de persones, unes 2.500 segons la Guàrdia Urbana, es van manifestar ahir a Barcelona convocades per la Plataforma Aturem la Llei Aragonès en contra de les opcions de privatització de serveis públics que permet la llei que impulsa el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès.

Els manifestants contraris al projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones es van concentrar al migdia davant el departament d'Economia de la Generalitat, del qual és titular Aragonès, i van marxar posteriorment fins a la plaça de Sant Jaume.

En aquesta plaça, treballadors de l'educació, la sanitat i els serveis socials van llegir un comunicat en el qual es desgranen els punts del projecte de llei als quals s'oposa la plataforma convocant, que afirma que la nova norma legal permetrà la privatització d'uns 250 serveis públics a Catalunya.

La plataforma, que agrupa un centenar d'entitats i moviments ciutadans, va denunciar que el projecte de llei obre la porta a privatitzacions massives i a noves línies de negoci.