La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, es veu «forta, valenta i a l'altura de les circumstàncies» per assumir el lideratge del partit, però encara no presenta la seva candidatura, va explicar ahir, perquè hi ha uns terminis de procediment a complir.

«En la meva vida, sempre que hi ha una situació difícil he fet un pas endavant i seré valenta», va recalcar en una entrevista a Antena 3 una setmana després de la dimissió d'Albert Rivera i en la seva primera aparició pública des de llavors.

Tot i que va dir que, si assumeix la presidència, li agradaria fer canvis en el partit perquè «cal millorar coses», l'únic error que admet del desastre electoral és d'estratègia política: «No es pot desorientar el votant, vam ser molt ferms en el no a Sánchez i no vam explicar prou la solució de desbloqueig» de l'última setmana de la legislatura.

A més, va argumentar que, en escenaris polaritzats, «el centre sempre pateix» perquè els seus electors es desmobilitzen més ràpidament, i per això el líder socialista, Pedro Sánchez, «volia un escenari polaritzat».