Les persones que van ser desallotjades la matinada passada de l'acampada instal·lada a la plaça Universitat de Barcelona rebran la notificació de sanció per ocupació de la via pública quan vagin a recollir el material que han deixat al lloc, que ha estat traslladat a un magatzem municipal.

Així ho va anunciar el tinent d'alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, en una compareixença a la comissió de Seguretat, en la qual va explicar el desallotjament de l'acampada, que ha durat 22 dies, i les actuacions municipals per les manifestacions posteriors a la sentència de Tribunal Suprem sobre el procés.

«Un cop desallotjats els acampats s'ha procedit a fotografiar el material que era a la plaça, posar-lo en bosses, codificar, emmagatzemar-les i traslladar-lo al magatzem municipal perquè el puguin recollir si és del seu interès en el termini d'un mes», va explicar Batlle, que va afegir que en el moment que ho facin «se'ls facilitarà la notificació de sanció per l'ocupació de la via publica».

Al voltant de 80 persones van ser desallotjades ahir a la matinada de l'acampada de la plaça Universitat, sense que poguessin recollir moltes de les seves pertinences. Una persona va ser detinguda per desobediència i una altra per desobediència i agressió a l'inici de l'operació.