Quatre agents de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) assisteixen una embarassada de 38 anys que havia trencat aigües al portal de casa i presencien el naixement del nadó. La policia va rebre l'avís el 19 de novembre a dos quarts d'una del migdia.

Un cop allà, els agents van veure que la dona havia trencat aigües i sentia molt dolor. Van avisar l'ambulància i, com que les contraccions eren cada cop més seguides, van tallar la circulació de vehicles i vianants del carrer per preservar la seva intimitat i garantir la seguretat. Mentre un veí anava a buscar una cadira perquè la dona no podia estar dempeus, el nadó va néixer. Els agents van col·locar el nen a sobre de la mare i es van buscar mantes per abrigar-los.

Quatre agents de la Policia Municipal de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) van convertir-se el 19 de novembre al migdia en les llevadores accidentals d'una dona embarassada de 38 anys que havia trencat aigües al portal de casa seva. Tot va anar molt ràpid i el nen va néixer al cap de poca estona d'arribar els agents a lloc.

L'ambulància va arribar nou minuts més tard de rebre l'avís i els sanitaris van constatar el bon estat de salut de la mare i el nadó i van felicitar els agents per la feina feta. A continuació, van traslladar mare i fill a l'Hospital de Palamós.