20 de novembre de 2019
20.11.2019

Pareix al portal de casa assistida per la Policia Local, a Sant Feliu de Guíxols

Es va tallar la circulació del carrer per preservar la intimitat i quan va arribar l'ambulància el nen ja havia nascut

20.11.2019 | 10:43
Pareix al portal de casa assistida per la Policia Local, a Sant Feliu de Guíxols

Quatre agents de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) assisteixen una embarassada de 38 anys que havia trencat aigües al portal de casa i presencien el naixement del nadó. La policia va rebre l'avís el 19 de novembre a dos quarts d'una del migdia.

Un cop allà, els agents van veure que la dona havia trencat aigües i sentia molt dolor. Van avisar l'ambulància i, com que les contraccions eren cada cop més seguides, van tallar la circulació de vehicles i vianants del carrer per preservar la seva intimitat i garantir la seguretat. Mentre un veí anava a buscar una cadira perquè la dona no podia estar dempeus, el nadó va néixer. Els agents van col·locar el nen a sobre de la mare i es van buscar mantes per abrigar-los.

Quatre agents de la Policia Municipal de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) van convertir-se el 19 de novembre al migdia en les llevadores accidentals d'una dona embarassada de 38 anys que havia trencat aigües al portal de casa seva. Tot va anar molt ràpid i el nen va néixer al cap de poca estona d'arribar els agents a lloc.

L'ambulància va arribar nou minuts més tard de rebre l'avís i els sanitaris van constatar el bon estat de salut de la mare i el nadó i van felicitar els agents per la feina feta. A continuació, van traslladar mare i fill a l'Hospital de Palamós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit