El secretari d'Organització del PSOE-A, Juan Cornejo, va negar ahir que hi hagi un debat obert en el partit sobre el futur de Susana Díaz al capdavant del partit, després de la sentència de la peça política dels ERO que condemna els expresidents José Antonio Griñán i Manuel Chaves i 17 ex-alts càrrecs més de la Junta, i defensa que hi ha «coordinació total» amb la direcció federal del partit en aquest assumpte «i tota la resta són ximpleries».

Cornejo es va pronunciar així en sengles entrevistes a la cadena Ser i Telecinco, recollides per Europa Press, en ser preguntat per les informacions que apunten la possibilitat d'un relleu de Susana Díaz al capdavant del partit a Andalusia després de la sentència que ha condemnat els seus dos antecessors a la presidència de la Junta, José Antonio Griñán i Manuel Chaves.

«Hi ha una veritable coordinació, i una comunicació total i fluida entre la direcció regional i federal. Ahir vam estar en contacte en tot moment, jo vaig parlar amb Ábalos, i Susana Díaz va parlar amb Pedro Sánchez. No sé d'on surt o quin interès pot tenir algú a obrir un debat on no existeix», va criticar el número dos del PSOE andalús, que va defensar que al PSOE hi ha «un projecte comú i un suport de tots dos en els dos sentits, des d'Andalusia donant suport a l'Executiva federal perquè hi hagi un govern que doni estabilitat a aquest país».