El secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, ha anunciat aquest dijous que abandonarà la direcció de el partit després del Congrés de Ciutadans que escoliirà una nova cúpula.

"Jo no optaré a secretari general, ni estaré en una d'aquestes noves llistes", ha assegurat, en una entrevista a Telemadrid, recollida per Europa Press. Al mes de març s'espera un Congrés Extraordinari en el que que s'elegirà un nou president i es renovarà la direcció de el partit.

"La sortida d'Albert Rivera inicia una nova etapa amb el nou Congrés, estic a disposició del partit per ajudar en aquesta transició fins a aquest Congrés", ha subratllat.

Per la seva banda, el secretari de Comunicació, Fernando de Páramo, ha anunciat que deixa la política i l'escó. Páramo, en una carta pública, s'acomiada de la política: "Tanco una etapa, ha estat un honor i un orgull servir als espanyols".

Són les dues primeres dimissions que es produeixen a la cúpula d'Albert Rivera, després que aquest deixés la política el passat dia 11, després del desastre electoral de l'10N. També va abandonar el partit Juan Carlos Girauta.