Els Mossos d'Esquadra van impedir ahir per primera vegada des de fa més d'un mes que diverses desenes de persones convocades pels Comitès de Defensa de la República (CDR) tallessin el trànsit a l'avinguda Meridiana, a la confluència amb Fabra i Puig, en el marc de les protestes per la sentència del procés.

Sis furgons de la Brigada Mòbil dels Mossos es van desplaçar al lloc on des de fa 39 dies els manifestants tallen el trànsit, i les forces antiavalots van obligar els concentrats a abandonar el centre de la calçada al cap d'uns deu minuts després que comencés la protesta, poc després de les 8 del vespre. Els manifestants, que no van oposar resistència, es van traslladar llavors per Fabra i Puig fins a la confluència amb Concepción Arenal, on van tornar a tallar el trànsit fins que els Mossos hi van intervenir per restablir-lo.

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar a primera hora d'ahir una trentena de joves que van dormir a les portes de l'ajuntament en protesta pel desmantellament de l'acampada d'Universitat.