Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir el sospitós de la mort d'un home d'uns 50 anys en un bar situat a l'avinguda Girona de l'Escala. Segons fonts properes a la investigació, l'arrestat és de nacionalitat espanyola i té 43 anys. Els fets es remunten a dijous al vespre, quan, segons els investigadors, es va originar una discussió entre els dos homes. Durant el transcurs de la disputa, l'arrestat va donar una empenta a la víctima, d'uns 50 anys, que va caure i es va donar un cop al cap.

El telèfon d'emergències 112 va rebre l'avís cap a dos quarts de vuit del vespre. Segons l'alerta, un home estava inconscient estès a terra. La víctima va rebre atenció mèdica i el van traslladar a l'hospital, però, segons fonts hospitalàries, va ingressar al Trueta de Girona la matinada de dijous a divendres i va morir després.

Els serveis d'emergències van rebre un avís cap a quarts de vuit del vespre de dijous que l'home estava inconscient a terra. A la víctima la van traslladar a l'hospital, però no es va poder recuperar de les lesions i va morir al Trueta de Girona la matinada de dijous a divendres. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos va obrir una investigació per determinar les circumstàncies de la mort.