Un nadó de 18 mesos està ingressat a l'hospital Materno Infantil de Granada després d'ingerir de manera accidental haixix, fets pels quals la mare ha estat detinguda i posada en llibertat amb càrrecs.

Segons han informat a Efe fonts sanitàries i de la Policia Nacional, que s'ha fet càrrec de la investigació, va ser dimecres passat quan una dona va traslladar al seu nadó al centre hospitalari, on va quedar ingressat després de donar positiu en drogues.

El menor va ser sotmès a un examen exhaustiu que va permetre determinar que havia ingerit haixix, de manera que el centre va activar el protocol per a aquest tipus de casos i va alertar la Policia Nacional.

Fonts policials han explicat que la mare va ser detinguda com a autora d'un possible delicte de maltractament al menor pel qual va passar aquest dijous a disposició del jutjat en funcions de guàrdia, que l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

El nadó continua ingressat a l'hospital pendent d'evolució, encara que el seu estat ja no és greu.

Segons avança aquest divendres el diari Ideal, la mare i el menor no conviuen amb el pare, que actuarà en la causa com a acusació particular i que serà el que acompanyi el nadó durant el seu ingrés hospitalari.

La dona hauria explicat des del primer moment que tenia la droga a casa i que el menor la podria haver pres de manera accidental.