El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Vera (Almeria) ha acordat continuar el procediment penal obert el juny de 2017 contra els jugadors de futbol Santi Mina i David Goldar, a qui s'acusa indiciàriament d'agredir sexualment una jove a Mojácar.

La jutge ha resolt dictar interlocutòria d'incoació de sumari, de data 22 de novembre, a instància del ministeri fiscal, després de donar per conclosa la fase d'instrucció de la causa i concloure que hi ha indicis suficients perquè tots dos vagin a judici.

Mina, que actualment juga a Primera Divisió a les files del Celta de Vigo, va ser detingut el juny de 2017 al municipi de Mojácar després que la víctima denunciés davant la Guàrdia Civil que l'havia sotmès a tocaments.

En concret, va relatar que la presumpta agressió sexual es va produir quan estaven en una caravana amb un amic del davanter, el també futbolista David Goldar, amb qui havia passat la nit en un local de copes. Goldar milita actualment al Gimnàstic de Tarragona.

La jove va relatar que Mina, aleshores jugador del València CF, havia entrat nu al vehicle i que havia intentat mantenir relacions sexuals amb ella, relacions que, finalment, no es van arribar a produir.

Després de la detenció el juny de 2017 i el posterior pas a disposició judicial, des de l'entorn del jugador del Celta de Vigo van confirmar la veracitat de l'assumpte però van assegurar que hi ha hagut "una versió exagerada" dels fets per part de la jove que ho va denunciar .