Agents de la Policia Nacional han detingut a Rincón de la Victoria (Màlaga) una dona de 47 anys com a presumpta responsable d'un delicte de temptativa d'assassinat i maltractaments en l'àmbit familiar, per suposadament intentar matar al seu marit.

Els fets van tenir lloc el passat dia 27 de novembre. Segons les primeres indagacions, presumptament, la dona, d'origen equatorià, hauria colpejat l'home al cap i després li hauria causat una lesió al canell. Com a conseqüència de l'hemorràgia que això li va produir, la víctima va entrar en parada cardiorespiratòria.

Així mateix, segons assenyalen les fonts policials, la detinguda va simular davant el seu fill una trucada al servei d'emergències per evitar que realment arribés l'assistència i va ser aquest l'incidi que va fer sospitar el fill, que va acabant avisant l'ambulància ell mateix. La víctima va ser traslladada a un hospital de Màlaga on va quedar ingressat a la unitat de cures intensives.

Quan la víctima va recuperar la consciència va manifestar als metges que les lesions patides les hi havia provocat la seva parella. A partir d'aquell moment es va iniciar una investigació per aclarir els fets. Durant les indagacions els agents van constatar que el dia dels fets, eren al domicili, la víctima, la seva parella i el fill d'aquesta.