El sospitós de la desaparició de la jove Marta Calvo Burón, que es va lliurar ahir a la nit a la policia a Carcaixent està sent interrogat aquest dimecres per les autoritats. En la seva primera declaració ha admès que va esquarterar el cos de la jove i el va tirar a diversos contenidors.

Els investigadors creuen que Jorge Ignacio P. J. intenta guanyar temps perquè no es trobi el cos de la jove desapareguda a Manuel. La jove, de 25 anys, va ser vista per última vegada a la localitat de Manuel després de citar-se amb el sospitós, Jorge Ignacio P. J., un colombià de 37 anys.

Juan Carlos Fulgencio, delegat de Govern de la Comunitat Valenciana ha revelat avui en roda de premsa que la hipòtesi que s'estudia és que Marta Calvo "no només va desaparèixer, sinó que va patir una agressió violenta que li va fer perdre la vida". També ha afegit que el detingut serà ser interrogat durant el dia d'avui.

Sobre la vinculació de la desaparició d'una jove de 19 anys fa tres setmanes a 9,5 quilòmetres de Manuel, Fulgencio ha assegurat que no té relació amb la desaparició de Marta Calvo: "no contemplem que hagi patit cap tipus d'agressió, sinó que es tracta d'una desapació voluntària ".

Jorge Ignacio P. J. portava fugat des del passat 12 de novembre després de la desaparició de Marta Calvo, la noia d'Estivella de 25 anys que està en parador desconegut des de principis del mes passat. L'home es va lliurar ahir a la nit a les autoritats i ja ha confessat la seva implicació en la desaparició forçosa de Marta Calvo Burón, de manera que s'espera poder trobar-la en breu. En aquest moment roman sota custòdia policial.

Més de 150 persones han conformat el dispositiu de recerca, entre ells, agents especialitzats de la Guàrdia Civil, com els de seguretat ciutadana, la unitat canina i l'esquadró de cavalleria, a més d'efectius de la Policia Local de Manuel i personal de la Unitat militar d'Emergències.