El noi de 20 anys desaparegut des de la matinada de divendres a Sils ahir va aparèixer mort en el seu tot terreny, que s'havia precipitat a dins la sèquia de Sils. Els equips d'emergències van trobar el vehicle 4x4 en una àrea propera al polígon de Puigtió, de Maçanet de la Selva. Estava dins de l'aigua, en una zona on el rec és força profund. Gràcies a la baixada del nivell de l'aigua de la séquia pel tancament de comportes del dia anterior, els Bombers van poder-lo albirar.

El vehicle estava a un metre i mig de profunditat. Posteriorment, els efectius de la unitat subaquàtica dels Bombers van comprovar que l'automòbil tenia les portes i finestres intactes. Això els va fer sospitar que el jove de Lloret de Mar pogués ser a dins i per tant, hagués quedat atrapat arran de la forta riuada després dels dos dies de llevantada.

Al cap d'una hora i mitja, una grua de gran tonatge va poder extreure el vehicle tot terreny, de color blau i marca Hyundai. Els pitjors vaticinis es van complir: a dins el vehicle hi havia un cos sense vida, el del jove desaparegut. A partir d'aquí, van començar les tasques d'aixecament del cadàver. Les últimes pluges causants de l'incident van deixar més de 100 litres en alguns punts de la zona.