11 de desembre de 2019
11.12.2019

El sector social acusa el Govern «d'inacció» per no respondre a les demandes

Les entitats reclamen més polítiques socials i més recursos econòmics al Govern Torra

10.12.2019 | 23:43
Representants de les dotze organitzacions de la Taula del Sector Social

La Mesa Unitària en Defensa del Sector Social i d'Atenció a les Persones de Catalunya va acusar ahir la Generalitat de Catalunya «d'inacció» i va recordar que no han rebut resposta a les demandes que van exposar a l'executiu català fa 20 dies, entre les quals una reunió urgent.

En un comunicat conjunt, les patronals Acellec -d'empreses d'educació en el lleure-, ACRA -de recursos assistencials-, La Unió -d'hospitals i centres sociosanitaris-, Upimir -de residències- i CEESC -d'empreses d'atenció a domicili-, els sindicats CCOO i UGT, els col·legis professionals d'Educadors Socials i de Treball Social i la Taula d'Entitats del Sector Social, van expressar el seu «desconcert davant la inacció de la Generalitat».

Les patronals, sindicats i entitats del sector social de Catalunya van constituir el mes de novembre passat una Taula Unitària del Sector Social per reclamar la necessitat d'implementar polítiques socials i exigir més recursos econòmics al govern català, al qual van sol·licitar una reunió urgent sense que fins ara hagin rebut resposta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
argeting; delete VideoManager.config; SmartAva.impressionsCount = 0; }; document.addEventListener("restartAds", resetSmartclip); } }