Milers de persones es concentren des de les 16 h a l'entorn del Camp Nou responent a la crida del Tsunami Democràtic, que ha començat a repartir 100.000 cartolines amb el lema 'Spain, sit and talk!' perquè els assistents les entrin al Camp Nou. Un grup de manifestants ha tallat també la Diagonal a l'altura de la plaça Pius XII, molt a prop de l'Hotel Sofia, lloc de concentració dels jugadors del FC Barcelona i el Reial Madrid.

Tsunami constata que és "imprescindible" que el partit el pugui disputar i que l'afició amb entrada i carnet pugui accedir a l'estadi i abans que comenci el partit anunciarà de quina manera es podrà veure en directe. Alhora, demana a les forces de seguretat "prudència, professionalitat i proporcionalitat" davant les accions de les properes hores i recorden que l'acció s'emmarca en la "més estricta no violència" i pensades per garantir la seguretat de tothom.

Els mossos tanquen les portes de l'accés 15 del Camp Nou

Els mossos tanquen les portes de l'accés 15 del Camp Nou

Centenars de manifestants s'han començat a concentrar a l'entorn del Camp Nou en els quatre punts habilitats pel Tsunami: Avinguda de Joan XXIII amb Menéndez y Pelayo; Arístides Maillol amb Avinguda de Joan XXIII , Travessera de les Corts -que ha quedat tallada- amb Elisabeth Eldenbenz i a la mateixa Travessera per Arístides Maillol.

Els manifestants mostren estelades, cartells reivindicatius i llaços grocs, a més de projectils de foam de mida real acompanyats de làmpades en forma d'ull per denunciar l'actuació policial dels dies posteriors a la publicació de la sentència.

Alguns centenars de persones es concentren a l'entorn del Camp Nou

Alguns centenars de persones es concentren a l'entorn del Camp Nou

Mentrestant, el busos que han de transportar el FC Barcelona i el Reial Madrid i l'equip arbitral continuen aparcats davant l'Hotel Sofia envoltats d'agents dels Mossos d'Esquadra. La previsió és que siguin traslladats a l'entorn de les 18 h fins al Camp Nou, dues hores abans de l'inici del partit.

La parades de línia 3 del Metro que connecten amb l'estadi estan plenes i Tsunami també hi reparteix cartells.