Una dona de 79 anys va morir a causa de les ferides que va patir en ésser atropellada dilluns a l'avinguda Pinyana de Lleida per un conductor drogat i amb el permís retirat per pèrdua de punts, que després va fugir a peu. Segons va informar ahir la Guàrdia Urbana de Lleida, l'atropellament es va produir dilluns poc després del migdia en un pas de vianants sense semàfor situat en una rotonda.

En arribar fins al lloc de l'esdeveniment, els agents van comprovar que el conductor havia marxat a peu i, per això, es va iniciar una recerca per tota la ciutat.

Finalment, la Guàrdia Urbana va poder localitzar l'home, de 52 anys i nacionalitat espanyola, a l'estació d'autobusos de Lleida, al carrer Saracíbar.

Després de detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, va ser sotmès a una prova d'alcoholèmia, que va donar negatiu, i una de drogues que, en aquest cas, va donar positiu.

La magistrada d'Instrucció 1 de Lleida en funcions de guàrdia va acordar ahir presó provisional, comunicada i sense fiança, per al conductor, el TSJC.