Tres joves d'uns 20 anys han mort i un altre d'aproximadament la mateixa edat ha resultat ferit de gravetat en un accident de trànsit ocorregut aquesta matinada a la M-50, quan en vehicle en què viatjaven tots quatre va sortir de la calçada i va circular sense control durant més de 50 metres.

Segons ha informat a Efe un portaveu d'Emergències Madrid, l'accident va tenir lloc cap a la una de la matinada a l'altura del quilòmetre 37 de la M-50, quan el turisme ocupat pels quatre joves va sortir de la calçada i va circular sense control per la cuneta durant més de 50 metres.

Com a conseqüència de l'impacte, tres dels ocupants del turisme han mort a l'acte, mentre que el quart ha resultat ferit de gravetat i ha hagut de ser rescatat pels bombers de l'Ajuntament de Madrid de l'interior del cotxe, ja que es trobava atrapat enmig de la ferralla.

El jove ferit ha estat atès al lloc de l'accident per membres del Samur Protecció Civil, que l'han estabilitzat i traslladat a l'Hospital Clínic, on ha ingressat en estat greu, amb fractura a les dues cames.

Posteriorment, els Bombers han extret de l'interior de el vehicle els cadàvers de dos dels tres joves morts ja que el tercer va sortir disparat com a conseqüència de l'impacte, que va deixar el cotxe convertit en una pila de ferralla, segons ha explicat un portaveu d'Emergències Madrid.

Fonts d'Emergències Madrid han informat a Efe que abans de produir-se el succés s'havien rebut algunes trucades a aquest servei alertant que un vehicle estava circulant a gran velocitat per la zona on després va ocórrer el succés.