Una persona va morir i una altra va resultar ferida de gravetat en obrir foc en una església a Texas, els Estats Units, un home armat que va ser abatut a trets. Els fets van tenir lloc a la localitat de White Settlement, a l'oest de Dallas, mentre se celebrava un ofici religiós a l'església West Freeway Church of Christ.

Portaveus de l'hospital al qual van ser traslladades les víctimes van informar que un dels morts és el presumpte autor dels trets. Mike Tinius, un feligrès que era a l'església, va explicar al diari The New York Times que l'altra víctima mortal és un guàrdia de seguretat del temple que va respondre als primers trets. «Estava intentant fer el que havia de fer per protegir-nos», va explicar l'home, que va preferir no identificar la víctima.

Les autoritats desconeixen les motivacions de l'autor de l'atac, que va ser abatut per membres de l'equip de seguretat del temple. Macara Trusty, portaveu del MedStar Mobile Healthcare, va assenyalar que una persona havia tingut una aturada respiratòria mentre era traslladada a l'hospital, però havien aconseguit fer-la reviure abans de ser portada a cirurgia. El governador Greg Abbott va qualificar el fet com un «diabòlic acte de violència».