El primer ministre britànic, Boris Johnson, va anticipar una «dècada de prosperitat i oportunitats» per al Regne Unit després del Brexit i va confiar que aquest esdeveniment posi fi al «rancor i la incertesa». En el seu missatge de Cap d'Any, el primer ministre conservador va assenyalar que l'esperada sortida del país de la Unió Europea (UE) el proper 31 de desembre permetrà a l'Executiu centrar-se en altres prioritats, com la sanitat pública.

«En dir adeu al 2019 també podem passar pàgina a la divisió, la rancúnia i la incertesa que ha dominat la vida pública i ens ha estancat durant molt temps», va afirmar, tot afegint que «podem començar un nou capítol de la història d'aquest país, en el qual ens unim i seguim endavant units, impulsant les enormes possibilitats del poble britànic», va afegir Johnson, que passa uns dies de descans a l'illa caribenya de Mustique.

Va reiterar que el primer assumpte de la seva agenda de govern serà concretar la sortida del país del bloc europeu, i que la seva intenció és ser el «primer ministre de tots, inclosos dels milions que van avalar romandre a la UE i que no van votar els conservadors en les recents eleccions generals».

«Si ets un d'ells, vull assegurar-te que seré el primer ministre de tots, no només dels que em van votar en els comicis», va voler puntualitzar el líder conservador, que va afegir que busca treballar amb tota la població per «construir el futur que el Regne Unit es mereix».