El jutjat d'instrucció número 1 de Pamplona ha decretat l'ingrés a presó de tres homes acusats d'un presumpte delicte d'agressió sexual a una dona a la localitat navarresa d'Orkoien.

La Policia Foral va detenir el dia 1 passat set homes per la comissió d'un presumpte delicte d'agressió sexual a Orkoien. Dissabte passat, cinc d'ells van passar a disposició del jutjat de guàrdia, el qual va decretar l'ingrés a presó de tres i la llibertat amb mesures cautelars per a dos dels altres implicats, va informar en una nota el cos policial.

Els fets, investigats per la Brigada de Delictes contra les Persones de l'Àrea d'Investigació Criminal, van tenir lloc el mes de novembre passat i es van conèixer quan la víctima, una dona major d'edat i veïna d'Orkoien, va interposar una denúncia a la Policia Foral, després d'haver comunicat inicialment els episodis a personal de l'Ajuntament de la localitat. Les primeres actuacions policials es van centrar en assistir la víctima i els seus familiars, a causa de l'impacte emocional que van patir.