08 de gener de 2020
08.01.2020

Bonvehí i Sànchez ja negocien a Lledoners l'encaix entre el PDeCAT i la Crida

Els presidents de les formacions lideren les converses a la presó bagenca amb la incertesa de com es presentarà l'espai a les properes eleccions

08.01.2020 | 12:26
El president del PdeCAT, David Bonvehí, al congrés de la Crida.

Les negociacions entre el Partit Demòcrata i la Crida ja han començat, tal com ha pogut saber l'ACN. Els presidents del PDeCAT i la Crida, David Bonvehí i Jordi Sànchez -respectivament- lideren les converses a la presó de Lledoners.

Encara no s'ha tancat cap acord, de manera que continua la incertesa sobre com es presentarà l'espai postconvergent a les properes eleccions al Parlament.

El PDeCAT va acordar al desembre "transitar" cap a JxCat amb una estructura "única", una fórmula que podria passar per una coalició del partit de Bonvehí amb la Crida, sota la marca de JxCat -que és propietat del PDeCAT. Tot i això, veus de la formació de Sànchez reticents a presentar-se amb el PDeCAT sospesen l'opció de concórrer en solitari.

La Crida celebrarà una assembla general al març on podria debatre una "proposta d'actuació política" que impulsa el seu president.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook