'El programa de Ana Rosa' compleix aquest divendres 15 anys d'emissió a Telecinco i ho celebrarà amb una entrevista exclusiva que, sens dubte, donarà molt de què parlar durant els propers dies. Ana Rosa Quintana s'ha desplaçat fins a la presó bagenca de Lledoners per mantenir una conversa en primera persona amb Oriol Junqueras.

El matinal de Mediaset ha anunciat durant el matí d'aquest dijous la notícia, que arriba tan sols uns dies després que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea declarés que Junqueras va adquirir la condició d'eurodiputat després de resultar electe. Precisament, durant la jornada d'avui, el Tribunal Suprem té previst reunir-se per pronunciar-se sobre el futur de l'líder d'ERC.

El passat mes de juny, després de la sentència del 'Procés', Junqueras ja va concedir una entrevista a 'El programa de Ana Rosa' però en unes condicions diferents, ja que en aquesta ocasió es va realitzar a través d'una carta.

Ana Rosa compleix 15 anys en els matins de Telecinco

'El programa de Ana Rosa' compleix aquest divendres 15 anys de lideratge als matins de Telecinco. Durant el passat curs televisiu, el format va tancar la temporada amb una mitjana del 19,1% de share i 617.000 espectadors, aconseguint el seu millor resultat en quatre anys i la major distància sobre 'Espejo público' dels últims onze anys.

Des de setembre, l'espai capitanejat per Ana Rosa Quintana també es manté imbatible a la franja matinal, registrant audiències superiors al 20% durant la majoria de les seves emissions.