La fiscalia anticorrupció ha revelat que l'empresa estatal d'exportació d'armes Defex va pagar suborns a l'Aràbia Saudita. En el seu escrit d'acusació, el ministeri fiscal assegura que aquesta empresa pública va donar "comissions il·lícites" a les autoritats saudites en les seves operacions comercials per subministrar material miliar a Riad entre el 2005 i el 2014. Segons la fiscalia, les comissions es van elevar en alguns casos fins al "20% del valor del contracte". La fiscalia acusa l'empresa i una desena de persones implicades de corrupció, malversació, blanqueig de capitals, falsedat documental i organització criminal subsidiària.

L'Audiència Nacional està investigant Defex, una empresa pública espanyola creada per a la promoció i exportació de béns i serveis de les empreses espanyoles que es dedicava principalment a l'exportació d'armes de la mà d'empreses privades. El govern de Mariano Rajoy

El jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata es va fer càrrec del cas el 2014 i la investigació ha posat de manifest operacions per 153 milions d'euros dels quals aproximadament la meitat es van desviar a paradisos fiscals creats per una familiar de l'exespia Francisco Paesa.