Un pare i un fill han ingressat a la presó acusats de vendre haixix al detall a menors d'edat a Rubí. Es tracta de dos homes de 71 i 22 anys que comercialitzaven la droga en un institut de la localitat. Els Mossos van iniciar la investigació a final del 2019 i van comprovar que feien servir un cotxe per moure's per la ciutat i vendre la mercaderia. Els agents van fer un dispositiu de vigilància dels sospitosos i van identificar diversos menors que acabaven de comprar haixix.

A més, agents de la comissaria de Rubí que fan tasques de mediació, van posar-se en contacte amb el centre educatiu on tenia lloc l'activitat il·lícita i van localitzar droga entre els seus alumnes. El 9 de gener la policia va detenir-los per un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

En el moment de la detenció els dos sospitosos sortien del seu domicili i es disposaven a entrar al vehicle que utilitzaven per distribuir la droga. Quan els Mossos els van aturar, portaven a sobre dotze grams d'haixix, 80 euros en bitllets petits i una navalla.