El segon menor, de cinc anys, ferit aquest divendres en l'accident ocorregut a Estella, va morir al complex hospitalari de Navarra. Es tracta del segon mort com a conseqüència d'aquest succés, que també va causar la defunció de la seva germana, de vuit anys. Entre els tres ferits hi ha també la mare dels nens.

Cap a les 8 del vespre de divendres, el vehicle en què viatjaven les víctimes va ser envestit per un autobús de La Estellesa que, per causes que investiga la Policia Foral, circulava sense control i va topar amb una gasolinera situada al número 22 del carrer Carlos VII, contra la qual es va encastar el vehicle. L'autobús va continuar circulant i va atropellar un vianant i es va aturar després de colpejar una quinzena de vehicles estacionats.

Com a conseqüència de l'accident, van morir una menor de 8 anys i un menor de 5, que, en el moment del fet, va resultar ferit greu i traslladat a l'hospital García Orcoyen d'Estella i posteriorment al complex hospitalari de Navarra. La conductora del vehicle envestit per l'autobús, de 41 anys i veïna d'Ayegui, va resultar ferida greu i va ser traslladada als mateixos centres hospitalaris.

El conductor de l'autobús, de 36 anys i veí de Pamplona, va resultar il·lès, mentre que un dels usuaris, de 17 anys i veí de Yerri, va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital García Orcoyen.

Per la seva banda, una vianant, de 34 anys i veïna d'Estella, va resultar ferida greu i la van traslladar a l'hospital García Orcoyen.

Sis patrulles de la Policia Foral i dues de la Policia Municipal d'Estella van regular la circulació i la Brigada d'Atestats es va fer càrrec de la instrucció de diligències al jutjat. També diverses dotacions de Bombers es van encar-regar de les tasques de rescat dels accidentats i de neteja de la calçada.

Per la seva banda, l'alcalde de la localitat, Gonzalo Fuentes, va manifestar que Estella es troba «completament consternada» per l'accident» i va explicar que «són notícies molt tristes i doloroses» per a la localitat.