El cantant japonès Hiroki Takahasi va resultar ferit després de caure des d'una altura de dos metres de l'escenari del Wizink Center de Madrid, en un espectacle musical de la sèrie d'anime 'Bola de Drac'. Segons han informat aquest diumenge fonts policials, el succés va passar aquest dissabte a les 23.53 hores, quan l'artista interpretava l'última cançó del concert.

Els serveis sanitaris van traslladar l'artista japonès a l'Hospital Gregorio Marañón amb pronòstic greu després d'haver patit lesions al canell i a la cara. Aquest diumenge seguia ingressat. Al lloc dels fets es van presentar efectius de l'àrea d'accidents laborals de la Policia Municipal, que s'encarregaran d'investigar el succés.

L'espectacle 'Bola de Drac Symphonic Adventure' se celebrava a Madrid per primera vegada i comptava amb una orquestra en directe que interpreta la música del famós anime mentre es projectaven imatges de la sèrie en una pantalla gegant. Hiroki Takahasi era el gran reclam d'aquest concert, ja que és el cantant original de la versió en japonès de 'Bola de Drac'.