La secretària general del PSOE-A, Susana Díaz, va afirmar ahir que la decisió sobre qui lidera el partit a Andalusia, quan arribi el moment d'obrir el procés, només és dels militants socialistes.

En una entrevista a Telecinco, Díaz va explicar que ella serà on vulguin els seus companys i va recalcar que la decisió sobre la persona que lideri el PSOE-A i opti a la presidència de la Junta en les pròximes eleccions autonòmiques no la prendran «ni la dreta política, ni el PP-A, ni els mitjans de comunicació que tenen un biaix de dreta a la meva terra, sinó que la prendran els militants del PSOE-A».

Díaz va assegurar que té «il·lusió, ganes i fortalesa» per optar de nou a la reelecció com a secretària general del PSOE-A. «Andalusia necessita un PSOE fort que torni al Govern en les pròximes eleccions autonòmiques», va afirmar Díaz.

Segons la secretària general socialista, el 2019 ha estat «pèssim» a Andalusia per la gestió del Govern del PP-A i Ciutadans. Díaz va assenyalar que, davant d'això, buscarà la confiança de la militància del PSOE -A amb «il·lusió i amb ganes» perquè el partit estigui en «condicions de tornar al Govern andalús» després dels propers comicis.