El temporal Glòria està afectant amb força les comarques gironines. Els municipis de la Costa Brava són alguns dels més afectats. Aquest matí Tossa de Mar s'ha despertat completament engolida per la força de l'aigua i a més, alguns carrers han quedat inundats de l'escuma de les onades del mar.

En un vídeo gravat aquest matí per l'usuari de Twitter Robby Geebelen es pot apreciar la força del mar, que ha fet que l'aigua inundes totalment el passeig marítim d'aquesta localitat.

La directora de Protecció Civil de la Generalitat, Isabel Ferrer, ha avisat que les pitjors hores del temporal a Catalunya es produiran entre aquest dimarts i dimecres, per la qual cosa ha demanat prudència i ha advertit que, davant possibles incidències, "el treball dels equips d'emergències necessita fonamentalment del compromís de la ciutadania". A Tossa les onades no s'han quedat al Passeig, i han entrat als carrers de la localitat amb una gran virulència.

També ha insistit a evitar els desplaçaments fora del nucli urbà, sobretot a les comarques del Gironès i el Baix Empordà (Girona) així com informar-se abans de sortir a la carretera.