El baròmetre del gener del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) amplia la victòria PSOE que obté un 30,4% de la intenció de vot, gairebé dos punts més que el resultat del CIS del desembre. Unides Podem i ERC també obtenen resultats a l'alça. Els de Pablo Iglesias tenen el 13,8% de la intenció de vot, un punt més amb relació al CIS de fa un mes, i se situen com a tercera força. Així doncs, Unides Podem superaria Vox, que retrocedeix 1,8 punts percentuals fins al 13,4%. El PP es manté com a segona força amb un 19,9% de la intenció de vot (va obtenir-ne un 20% a l'anterior baròmetre) i Cs es recupera lleugerament amb gairebé un punt més, ja que obtindria el 6,5% dels vots. Pel que fa als partits catalans, ERC milloraria els resultats amb una intenció de vot del 3,9% a tot l'Estat (tres dècimes més que l'anterior CIS) mentre que JxCat retrocedeix vuit dècimes amb una intenció de vot de l'1,4% i la CUP es manté en l'1%.

La suma de les tres dretes espanyoles (39,8%) segueix sense superar la suma de les formacions que componen el govern de coalició, ja que PSOE i Unides Podem es consoliden amb un 44,2% de l'estimació de vot. De fet, la suma del PP, Vox i Cs disminueix un punt percentual amb relació a l'anterior CIS mentre que el govern de coalició surt reforçat amb 3,1 punts percentuals més.

Les enquestes del CIS fet públic aquest dijous es van fer entre el 2 i el 13 de gener i, per tant, va coincidir amb la celebració del ple d'investidura de Sánchez.