Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per una violenta agressió a una viatgera del metro de Barcelona, a qui un encaputxat va assaltar per robar-li la bossa divendres passat a la nit, en un vestíbul secundari de l'estació de Navas.

Segons han informat fonts de la investigació, la víctima d'aquest atracament violent, que va ser captat per les càmeres de seguretat del metro, ja ha interposat una denúncia davant la policia catalana.

L'assalt es va produir a les 23.07 hores de divendres passat, 31 de gener, en un vestíbul secundari de l'estació de Navas, de l'L-1 del metro, quan una persona encaputxada va abordar una dona, a la qual va fer caure a terra i li va propinar diversos cops per intentar robar-li la bossa.

La víctima va poder sortir pel seu propi peu de l'estació, sense demanar ajuda ni avisar els responsables del metro, segons fonts de TMB. Els Mossos estan visionant les imatges de l'agressió, que va ser captada per les càmeres de seguretat de l'estació, per intentar identificar l'autor del robatori violent.