Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment una conductora que utilitzava una matrícula falsa per no pagar les multes de radar. El vehicle infractor havia arribat a acumular 80 sancions per valor de 8.000 euros en un termini de dos anys. La investigació policial d'aquest cas es va iniciar al desembre i va culminar el passat 29 de gener. Agents del Grup de Recerca i Documentació (GRD) dels Mossos van saber que un vehicle que havia estat donat de baixa des del 2001 estava acumulant multes de radar des de feia dos anys i que, de fet, la matrícula del vehicle corresponia a una marca i model diferent al visionat a les imatges del radar.

La investigació va determinar que la placa que portava el vehicle infractor no era l'original i van relacionar al vehicle amb una altra placa de matrícula en la qual variava un sol número, en concret canviava un 9 a la real per un 7, a la falsificada. Els agents també van observar que el vehicle tenia uns cargols a la placa de matrícula posterior que facilitaven el canvi de placa. La dona va ser informada d'aquesta irregularitat i va ser denunciada penalment per un delicte de falsificació de document públic.

A banda, la infractora haurà d'abonar l'import de les 80 multes acumulades, que ascendeix a 8.000 euros a causa dels 80 expedients oberts per excés de velocitat. El jutjat de guàrdia de Granollers es farà càrrec de la instrucció d'aquest fet.