Un sergent de l'Exèrcit tailandès ha matat almenys 20 persones i n'ha ferit 14 més en obrir foc indiscriminadament a l'entorn d'un centre comercial de la ciutat de Nakhon Ratchasima (també coneguda com Khorat), al nord-est del país, segons han informat fonts policials al diari 'Khao Sod'. Un cop duta a terme la matança, l'home s'ha fugat fugat dins del centre comercial i ha retingut 16 hostatge.

L'individu ha estat identificat com el sergent Jakkrapanth Thomma qui, segons les primeres investigacions, ha robat un tot terreny cuirassat model Humvee de la base on estava desplegat, i amb el qual s'ha presentat al centre comercial Terminal 21, on ha obert foc contra els visitants.

La portaveu de la policia, Krissana Pattanacharoen, ha demanat al públic que s'allunyi de les àrees de concentració, romangui a l'interior i obeeixi les instruccions dels oficials de seguretat.

Jakkrapanth ha publicat diverses fotos i vídeos del seu atac en el seu compte de xarxes socials. "Ara estic cansat", diu Jakkakrapanth a la càmera, amb casc i uniforme militar, "ja no puc moure el dit".